BAUIS Mini Friidrottsskola: 4-kamp
för barn som vill prova på friidrott

OKT
30


     
     Nu lanseras BAUIS Mini Friidrottsskola som är framtaget av Svensk Friidrott och BAUHAUS. BAUIS Mini Friidrottsskola är en fyrkamp som syftar till att barn ska ges möjlighet att prova på friidrott under lekfulla former. Aktiviteten genomförs lagvis där alla deltagares resultat bidrar till totalpoäng. Fyrkampen riktar sig till barn 6–11 år och består bland annat av grenar som löpning i repstege, kast med liten boll och häckstafett.
     – Vi på BAUHAUS jobbar brett med vår idrottssponsring och vill få alla Sveriges barn i rörelse. Oavsett bakgrund ska man ges möjligheten att få vara med i den gemenskap glädje och välmående som idrott ger. Med Bauis Mini Friidrottsskola vill BAUHAUS förenkla för föreningar att lyckas med detta mål, säger Patrik Sandevik, event-och sponsringschef på Bauhaus.
     
     Erbjudande till föreningar och skolor
     BAUIS Mini Friidrottsskola består av ett komplett paket där instruktionsmaterial, diplom, material från Unisport samt svettband för 40 deltagare ingår. Fyrkampen går att genomföra såväl utomhus som inomhus, som en sidoaktivitet vid arrangemang eller som en aktivitet på rastgårdar. Erbjudandet riktar sig till föreningar och skolor. Ett komplett paket med ovanstående innehåll finns i begränsad upplaga och kostar 895 kr/st.
     För mer information, klicka här!
     /Frida Hogstrand